Magyarország zászló

2024.04.15. hétfő

Szolnoki MÁV FC induló

Search

2024.04.15. hétfő

Magyarország zászló

Szolnoki MÁV FC induló

Search

Szolnoki MÁV Utánpótlás FC

Játék, Élmény, Siker

ÓVODAI PROGRAM

A Szolnoki MÁV Utánpótlás több, mint 10 éve folyamatosan megszervezi a város óvodásainak sportfoglalkozását, amely népszerű az óvodák körében. Ezáltal azoknak az óvodásoknak is legalább heti egy alkalommal mozgást tudunk biztosítani, ahol nincs meg erre a megfelelő infrastruktúra.  Hétköznapokon két helyszínen történik a sportfoglalkozás: az egyik a Széchenyi városrész, a másik a Tiszavirág Aréna, ahová saját autóbuszunkkal utaztatjuk ki a gyerekeket. Országosan az elsők között indítottuk el ezt a programot, most is közel 200 foglalkozást tartunk és majd félezer gyereket mozgatunk meg.

Ez a komoly óvodai program segíti a gyermekeknek az egészséges életmódra nevelését, mozgásigényük kielégítését, kialakítását. Segíti a toborzásunkat és ezen keresztül az előkészítő csoport létrehozását azon gyermekek számára, akik már barátkoznak a labdarúgással. Ők alkotják a legfiatalabb korosztályunkat az U6-ot, akiknek heti 2 alkalommal délutáni foglalkozásokat tartunk.                       

HAJRÁ SZOLNOK, HAJRÁ MÁV!                                                                                                                         JÁTÉK, ÉLMÉNY, SIKER!

TISZAVIRÁG Aréna bérlése:

Tóth Zoltán: +36 30 / 981-3304